top of page

Toiletfontein kopen? 4 toffe voorbeelden

Op zoek naar de perfecte toiletfontein om jouw toiletruimte af te maken? Wij hebben onze tofste modellen voor je op een rijtje gezet. Geen saaie toiletruimtes meer!

We beginnen met deze strakke Proline fonteinset met gunmetal zwart inbouwkraan. De witte ronde waskom staat super strak. Gecombineerd met een stijlvolle inbouw fonteinkraan in de kleur Gunmetal Black en een eikenkleurig planchet met handdoekhouder, is dit de perfecte toevoeging voor je toilet. Niet alleen ziet het er fantastisch uit, maar het is ook nog eens super handig in gebruik.

Misschien een beetje anders dan anders, maar wij zijn zeker fan van deze INK fonteinset Recess! De fonteinset is namelijk volledig weggewerkt in de muur, waardoor het een minimalistische en stijlvolle uitstraling heeft. Hierdoor is hij ook ruimtebesparend en geschikt voor kleinere toiletruimtes. De set wordt geleverd inclusief een prachtige bijpassende fonteinkraan, zodat je in één keer klaar bent. Perfect voor degenen die van een strakke en moderne stijl houden.

Mix en Match! Deze tijdloze fonteinset van Tanaro vinden wij fijn omdat je eindeloos kan combineren. Je kan de fontein bijvoorbeeld kiezen in wit, beton grijs of marmerlook. Voor de fonteinkraan en de sifon heb je bijna teveel keuzes. Wil je bijvoorbeeld een fonteinkraan in koper of mat goud? Een rechte of een ronde uitloop? Een rechte hendel of kruishendel? Dit zorgt ervoor dat je altijd een fonteinset hebt die past bij jouw toiletruimte. Super handig! Oh, en als je er niet uitkomt kun je ons altijd even een berichtje doen via Whatsapp en dan denken we met je mee!

We knallen eruit met deze volledig mat zwarte fonteinset van Proline. Zoek je een échte eyecatcher in de toiletruimte? Dan is deze fonteinset wat voor jou! Met een mat zwarte ronde waskom en mat zwarte opbouwkraan creëer je een unieke look. Het frame met de handdoekhouder is super handig. Durf jij dit aan in jouw toiletruimte?

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page