top of page

Trendy zwarte hexagon tegels in jouw badkamer!

Wil jij een speelse look creëren in jouw badkamer? Overweeg dan eens hexagon tegels. Laat je inspireren door deze trend in de onderstaande badkamers!


Zwarte hexagon betegelde vloer en wand in badkamer

Deze gave badkamer die hierboven is afgebeeld geeft een mooi beeld van hoe een speelse look door middel van zwarte hexagon tegels er uit komt te zien. Wat opvalt is dat ze een witte voeg gebruikt hebben, maar dit is natuurlijk ook mogelijk met een zwarte voeg. De zwarte hexagon tegels zijn leuk te combineren met witte glans tegels 12x35cm om de speelse look af te maken.



Zwarte hexagon tegel op de badkamer wand

Zwarte hexagon tegels zijn te gebruiken als wandtegel, zoals hierboven afgebeeld. De tegels zijn zowel als wand en vloertegel te gebruiken. De combinatie met andere tegels kun je zelf zo gek maken als jezelf wilt. Het eiken houten badmeubel en het witte bad komen mooi naar voren door de zwarte achterwand.


Scandinavische badkamer met zwarte hexagon tegels

Een scandinavische look creëren is ook zeker mogelijk met de zwarte hexagon tegel. De badkamer inrichting hierboven laat dat zien door de hexagon tegel gecombineerd te hebben met witte glans tegels 12x35cm en deze te voegen met een donkere voeg. Ook in de rest van de badkamer is er gebruik gemaakt van zwarte accenten zoals de kranen en de douchewand.



Moderne badkamer met zwarte hexagon tegels

De zwarte hexagon tegels kunnen een klassieke moderne look creëren zoals hierboven afgebeeld. Erg mooi te combineren met een lichtgrijze betoonlook tegel. Door het douche gedeelte alleen te betegelen met zwarte hexagon tegels creëer je als het ware een apart gedeelte in jouw badkamer.


Zwarte hexagon als vloertegel

De gave zwarte hexagon tegel wordt hier als vloertegel gebruikt. Wat opvalt is dat de zwart hexagon tegel veel gecombineerd wordt met een strakke witte glans tegel. De combinatie van deze tegels is dan super gaaf om te combineren met een zwarte wasbak en een wit strak bad.


Er zijn veel mogelijkheden om de zwarte hexagon tegel te gebruiken, niet alleen in jouw badkamer maar ook in jouw toilet of keuken. Wil jij advies om samen jouw droombadkamer samen te stellen met bijvoorbeeld zwarte hexagon tegels? Lees hoe het werkt en maak een afspraak om jouw badkamer samen te stellen via Teams/Skype/beeldbellen.



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page